Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En vanlig men kanske ändå lite udda kärleksförklaring


Udda Kärleksförklaring

Jag vill viska i ditt öra
tre små ord
som jag inte vet om du vill höra
Kyssa din hals
och dansa runt med dig i en bekymmerslös vals
Skriva ditt namn med osynligt bläck
i mitt ena knäveck
Smeka ditt svarta hår
och värma dina frusna tår
mellan mina lår

Gå på skattjakt längs dina ben
där gyllene strån lyser svagt i nattens sken
Just då är du det vackraste jag har sett
både ditt yttre och ditt sätt
När jag känner dig mot min rygg
då är jag sällsamt trygg
Det är något magiskt då du rör vid mig med dina händer
och dina fingrar följer osynliga ränder

Ser du några tårar på min kind som inte kommer av smärta
då är det bara kärlek som inte längre fick plats i mitt hjärta
Känslor som tagit form av små glittrande vattendroppar
som tränger fram bakom mina ögonlockar
Ditt enkla men komplicerade sätt förvirrar mig
det gör det svårt att lära känna dig
Men att lära känna dig hinner jag nog alltefter som tiden går
om jag får…

I dina mörka ögon ser jag ett ljus
som jag inte sett förut
Något mycket vackrare än tre små ord
liv som spirar i mörk jord
Du ska veta att det jag får av dig
det är den vackraste formen av kärlek någon har gett mig




Övriga genrer av Dégager
Läst 451 gånger
Publicerad 2007-05-06 00:08



Bookmark and Share


  Moondance
jag tyckte verkligen om den här \"udda kärleksförklaringen\"
den var eftertänksam och går på djupet särskilt på slutet.
2007-05-06

  Havsjungfrun
Lite annorlunda kanske..men mycket vacker kärleksdikt..sparas bland mina favoriter..=)
2007-05-06

    Maria Malm
Vackert skrivet!
2007-05-06
  > Nästa text
< Föregående

Dégager
Dégager