Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Japp, jag lyssnar på Barbie Girl - Russian Remix Fast det brukar jag inte göra...


Ännu en meningslös text från en som sitter och halvsover en söndagsmorgon

Lopporna dansar i vinden på vinden
Hopp och skutt runt gammal julgran
Den sörjer över att vara bortglömd
Som i H.C. Andersens saga

Sjakaler?
Genetter?
Vet ej...
Vet du?
Nej.

Tiini tiini blong
Njaki in diskasji
Nji nji tja
Ein drai moka scuchi blang
Russian barbie girl

Vad lyssnar jag på?

Tänk om jag hade en liten liten apa
Ompaa ompaa fallerallerej
Tänk vad folket skulle stå och gapa

Tavla på G.





































Farväl




Övriga genrer av Digestivekex
Läst 623 gånger
Publicerad 2007-05-06 08:59



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
tokmärker förstås genast
2007-06-28

    _Jenny_
Den var ju skön ju. speciellt barbie girl på ryska. du får skicka den till mej. Kram på dig ryska lilla apa, ompaa ompaa fallerallerej!
2007-06-15

    Muppe
Haha ;) den va lite rolig! så du lyssnar på min knäppa musik som jag ger dej ?! KUL! :D
2007-05-06

  Rasmus Canbäck
Hur konstig den än är så gillar jag den. Snabba textbyten mellan apor och en massa oigenkännbara ord ger en charm över den. Och sen slutet \"Farväl\" får en att tänka på innehållet. Bra!
2007-05-06
  > Nästa text
< Föregående

Digestivekex