Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hålla andan


Trött,ensam och rädd

är den lilla flickan inuti

Värkande,plågad och tårögd

sitter hon där i sitt hörn, och undrar hur allt gick snett

Utanför står jag och smider elaka planer...

om hur jag ska förinta alla som gjort henne illa.

Jag håller andan under tiden.







Fri vers av Saralisa
Läst 404 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-05-07 13:48



Bookmark and Share


  fågel grå
De svinen.
2008-07-18
  > Nästa text
< Föregående

Saralisa