Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DB3 217 Svinaktigt





DB3 217

Jag slår mig ner
på tåget
liksom grisen gör
vid tråget

Liksom för svinen
det för mig
är rena rutinen

Jag talar lugnt
med Vera
liksom de
fast i lera





Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 256 gånger
Publicerad 2007-05-08 19:51



Bookmark and Share


  Carola Jeryd
Jag kan bara säga - usch...
du väckte ett gammalt minne till liv!
Kramiz
2007-05-08

    Noyle
sorry, men jag hittar inte poängen i denna. Känns lite flummig
2007-05-08
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP