Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kom

Kom

ge mig av
Din värme

vill

omslutas av
Din ömhet

jag

vill blanda mina
tankar med Dina

just nu




Övriga genrer av Maria Malm
Läst 388 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-05-17 16:04



Bookmark and Share


  Albert
\"blanda tankar\" är fasicken så fint formulerat
2007-08-17

  lodjuret/seglare VIP
byt gärna ut ordet \'tankar\'
mot \'safter\' så är jag med

texten får två hallon
2007-05-25

  Lillasyster F
Varm och öm text om längtan att dela med sig av sitt innersta och ta del av en annan persons liv och tankar.
2007-05-22

  KLANG
vackert skrivet;)
2007-05-20

  Rosmarin
Fin kärleksdikt.
det här tycker jag är fint: \"vill blanda mina tankar med Dina\" en så viktig del av en kärleksrelation. Härligt uttryckt!
2007-05-20

  Eline.P
En mjuk längtansdikt ,att omslutas och inneslutas i tvåsamhet...så tryggt.
2007-05-17

  Lena K Nilsson VIP
Mycket fin!
2007-05-17

    JJ VIP
Vem kan motstå detta erbjudande? Att dela tankar är en ynnest! Mvh. JJ.
2007-05-17
  > Nästa text
< Föregående

Maria Malm