Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

aptit


frön som sås

och blommor

doftar gott

och vattnas




Fri vers av Nightngale
Läst 657 gånger
Publicerad 2007-05-10 21:38



Bookmark and Share


  ettjag
lättsamt och vackert!
2007-05-10
  > Nästa text
< Föregående

Nightngale
Nightngale