Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag minns hur jag låg där, kikade på dig i smyg

 

jag minns den där gången på stranden,

hjärtat du ritat i sanden och kyssen så salt.

under mina ögonlock finns havet kvar,

i mina öron skvalpar vågorna ännu.

 

de säger att jag ska glömma det gamla,

att minnena inte alltid talar sanning.

men jag plockar fram dem ibland ändå,

för mitt hjärta vet att allt var verkligt

 

varför gör det annars så satans ont?

 




Fri vers av Tony Lundén
Läst 804 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-10 22:36



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Hjärtat ljuger inte........... det du känner är sant för just dig och din sanning oavsett. Mycket fint skrivet!
2009-03-13
  > Nästa text
< Föregående

Tony Lundén