Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mörkret får du inte se.


Färgfamlande soluppgång(tårarna dols i skuggan)

ljuset blir starkare du ser
natten sakta bli till dag
silhuetten av en örn syns
i den färgfamlande skymningen
solen inträder på den
ljussvaga himlen
när regnet av svärta
föll på natten sov du
du vaknade utav vattenklangen
på taket och somnade om
om du vore vaken vet jag inte
om du hade klarat av det

så du får behålla regnmelodin
som en overklig dröm
och fortsätta se solen
framträda i gryningsljuset
ovetande om de fallande tårarna
när du inte är vaken




Fri vers av Elin E
Läst 239 gånger
Publicerad 2004-02-07 12:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elin E