Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Saknad efter någonting.


Jag önskar att jag fick se havet igen

det vilda vågorna ute på det
oändligt blåa havet lockar
sanden är sval efter
regnet som nyss föll
inuti vill jag gå dit
men mina fötter vägrar totalt
det jag förlorade finns
bara kvar i mina drömmar

jag ser hur de andra kan
gå ner till havsstranden
hör rösterna och önskar
att jag klarade av det
när saknaden av något som
var möjligt förut blir för stor
vill jag inte leva med rädslan
för det öppna havet längre




Fri vers av Elin E
Läst 297 gånger
Publicerad 2004-02-07 12:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elin E