Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När natten är trygg.


Du vågar inte lämna din svarta värld

det är fel och du vet att
du inte kan fortsätta
men du vågar inte ta steget
ur din instängda värld
världen utanför skrämmer dig
där har du inte kontrollen
mörkret har blivit till en
falsk trygghet för dig

du har glömt hur det känns
att vara smärtfri
i din värld låter det som
en overklig utopi
nätter finns i din vardag
de har slutat förvåna dig
det är din livströtthet
som utmattar dig

men rädsla för att fasaden
splittras finns också
för med tiden har
skuggornas storlek växt




Fri vers av Elin E
Läst 256 gånger
Publicerad 2004-02-07 12:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elin E