Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till mina bloggvänner

Jag har fått nya vänner
fast jag inte dem på \"riktigt\" känner
De på min blogg hälsar på
skickar en kram då och då
Dessa nya vänner har för mig blivit kära
fast jag inte har dem här nära
Jag kan ändå känna värmen
fast de finns på andra sidan skärmen
Jag startade min blogg på försök
Nu gör jag ofta små besök
hos mina nya vänner
fast vi inte på \"riktigt\" varandra känner




Fri vers av Gunilla Karlsson
Läst 527 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-13 11:50



Bookmark and Share


  AjBi
Vi är dina sanna medmänniskor *ler*
2007-05-14

  Åsa Gustavsson VIP
Känner väl igen detta, bra skrivet!
2007-05-13
  > Nästa text
< Föregående

Gunilla Karlsson
Gunilla Karlsson