Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

2/5 2006



ironi illusion läser utanför vilja
smakar mig

kärlek alias kunskap






battle


?






Övriga genrer av srh
Läst 245 gånger
Publicerad 2007-05-14 19:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

srh
srh