Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
.


lo que cuenta el futuro

aunque hace frio
el sól me da cuenta
que el verano está cercando
a nuestro barrio

el futuro
en mi cara
en mi sonrisa
hace sól

lo que cuenta la memoria




Fri vers av acorazado
Läst 740 gånger
Publicerad 2007-05-16 21:12



Bookmark and Share


  Eduardo
2:a stycket... e vackert... b-r-a
2007-09-27

  Prometeus
que el verano está CERCADO, no?

O he malentendido de qué se trata?

Jag tycker detta är en helt fantastisk dikt, jag tycker verkligen att du kommit upp till den standard jag vet att du har inom dig.
Gillar egentligen ALLT med denna dikt, tempo, språk, innebörd, tvetydighet osv.

Mkt mkt bra! Favorit.


(framtiden
framför mig
i mitt leende
lyser solen)
2007-05-20
  > Nästa text
< Föregående

acorazado
acorazado