Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Solitude is my best friend


En tår olik alla andras

\"Åh vilken vacker solnedgång, visst är det?\"

Suckar min vän belåtet och tittar leende på mig.

Jag tittar på den halva ditklistrade apelsinen på himlen.

\"Ja\" säger jag och och går hem och gråter.




Övriga genrer av Sigge
Läst 413 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-16 22:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sigge
Sigge