Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Från och med nu är du som luft för mig







Syre, kropp, själ
med dig vill jag leva
andas, skrattta, gråta

känna hur väl
livet är värt att leva
i kärlek
i harmoni

med morgondagar
som ljuva löften
om din påtagliga närvaro




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 460 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-05-17 16:22



Bookmark and Share


  nettizen
och luften är ju en existensiell fråga så...
Mycket bra skrivet!
2007-05-17

  Antropofagen
Du ger en helt ny innebörd till \"behandlade mig som luft\"
Strongt, varmt och fem syreatomer för varje kväve får du.
2007-05-17
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP