Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En kort text som jag kom på precis då jag blev medlem här.
Kommentera :)



Randig Penna

Randig Penna,
Röd Penna,
Röd Penna,
Svart Penna.



Randig Tiger,
Röd Tröja,
Röd Boll,
Svart Panter.



Klumpig Tiger
Liten Tröja
Studsig Boll,
Smidig Panter.



Klumpig Möbel,
Liten låda,
Studsig Matta,
Smidig Människa.



Inte visste jag att en Randig Penna var så lik en människa.




Övriga genrer av -Azza-
Läst 548 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-05-17 16:25



Bookmark and Share


    lillapoeten
Hahaha! Finurlig liten text! *applåd* direkt!



Inte visste jag att jag var släkt med en blyertspenna..
2007-05-19
  > Nästa text
< Föregående

-Azza-