Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Imorgon är en annan dag, inte riktigt igår sig lik, ändå full av samma gamla smörja och dumheter


Varje morgon...





...vaknar jag
lika förvånad varje gång
över att det jag tog för dröm
fortfarande gäller för att vara verklighet...




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 351 gånger
Publicerad 2007-05-17 17:13



Bookmark and Share


    Nattviol
och jag som är så lättad varje
gång jag vaknar och inser
att mina psykedeliska drömmar
bara var drömmar...
2007-05-17
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP