Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vårlimerick

 

 

På Smögen en kärlekskrank tärna

som noggrant sin art ville värna

blev vansinnigt ilsk

när skumögd men pilsk

han sökt lägra en liten lanterna




Fri vers av © anakreon VIP
Läst 700 gånger
Publicerad 2007-05-19 09:20

Författaren © anakreon gick bort 2015. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Noname
Vacker...

Varför inte publicera den här..

defenetivt en av de bästa jag sett...
2007-05-23

  Daniel_78 VIP
rolig liten sak det här,
jag antar att man inte kan peta bort ordet han
i rad fyra?
2007-05-22
  > Nästa text
< Föregående

© anakreon
© anakreon VIP