Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kärleken är ett minne blått

min kärlek sitter
i min mage
kärlekens ros
är kraftfull
kärlekens
liv är dött


minnenas
liv lever än
med mjukt
kärlekär e


blomans kärlek
ska än finnas kvar
det döda blir till liv
kärlekens hud
är blek


kärlekens fötter
sitter fast
i minnenas
kärleks väg


den svaga kärleken
finns i min sorg
av kärlek
i vatten och vind
blommor på ängar
med kärlekens liv


ett barn skapade
allt av kärlek och sorg
kärleken i rengnet
i liv med tårar
av kärlekens makt
ändrade vatten och jord


kärlekens öga är trogen
av guds makter
med vatten och hav
ändrade liv med dödens
och kärlekens ande
han ändrade kärleken
och hade kvar
onskan i livet


han delade livet
med makt och kärlek
med hus och byar
han tog ett liv
och förde det
till kärlekens öga


och rätta till
livets makt
av kärlek och
tårar med pussar och
skratt han ändra livet
i makten




Fri vers av joje
Läst 450 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-05-19 13:41



Bookmark and Share


    Sony
Du skriver bra Johan..och vet du vad?
Jag gillar oxå Lasagne, har en katt som heter Lars-Åke och gillar att fota :)
2007-08-13
  > Nästa text
< Föregående

joje