Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DB3 231 Utsatthet







Jag är stark
när du är svag
när du behöver mig

när jag är svag
behöver jag dig
behöver din styrka
för att styrka mig






Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 255 gånger
Publicerad 2007-05-19 20:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP