Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DB3 242 Saknaden snärtar som piskan ränder i mina sinnen







Kommer du till mig
om morgonen
fullgörandes dina åtaganden
dina göranden och låtanden
dina yttersta plikter?

Kommer du till mig
om morgonen
fyllandes tomrummet?

Kommer du att fylla
enslighetens alla hål
som innesluter mig
i tomheten
bortom leken och glädjen?





Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 335 gånger
Publicerad 2007-05-20 22:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP