Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DB3 245 Ego tripp i kärr, i sjö






Kyssandet
som konstart
lockar mig
att framför vattnets spegel
kyssa mig själv
bortom allt förnuft

kyssa mig själv
till förälskelse
i livet

ge mig prov
på nya dimensioner
i livet




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 364 gånger
Publicerad 2007-05-20 23:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP