Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
den här texten tillkom i början av 90-talet


DB3 255 Leva livet







I min strävan
att finna mig själv
kom jag på mig
med att söka fly mig

I min strävan att söka fly mig själv
kom jag på mig själv
med att finna
meningen med livet

Meningen med livet var
som sig bör
att leva
visa för andra sin kärlek






Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 222 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-23 11:50



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Insiktsfullt och förnuftigt. Att det enkla kan vara så svårt.
2007-05-23

    sunnanvind
Väldigt bra text!
2007-05-23
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP