Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DB3 258 Räkna med bråk






Liksom regnet
mot fönsterrutorna trummade

Hennes ord i mina öron
fruktade
o skoningslösa





Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 205 gånger
Publicerad 2007-05-23 12:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP