Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DB3 274 Frågeställning





Lönar det sig
att älska
mer än en dag i taget

lönar det sig
att satsa
på fler än det egna jaget




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 338 gånger
Publicerad 2007-05-27 18:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP