Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
lätt surrealistisk text


DB3 276 Sagolikt och önskedrömt




Med jordiga fingrar
planterar hon växten
omsorgsfullt

bäddar ned
det rosenkindade barnet
mellan rena lakan

äter lugnt av
den framdukade maten
den planterade maten
den nedbäddade maten

med jordiga fingrar
genomlever hon livet
sitt eget och barnets




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 270 gånger
Publicerad 2007-05-27 20:58



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Jordnära. Gillar stämmningen den ger.
2007-05-28
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP