Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DB3 277 Rädslans ögonblick





Meningslöst vara rädd
för om död i nästa ögonblick

inget utbyte
rädslan ju då fick




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 272 gånger
Publicerad 2007-05-27 23:14



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Man häpnar. Djupet suger kraften ur mej. Ett ögonbloch av evighet skymtar.
2007-05-28

    Jasna
tankeväckande verkligen..
2007-05-27
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP