Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Du är allt för mig älskling...


Du är mitt allt

Du är som ett hav
utan land
du är som en lång
och solvarm strand
som ett universum
utan slut
du är kärleken som längtar ut

Du är som vågorna
som kluckar mot strand
du är kärleken som tar min hand
du är elden som sätter mig i brand

Du är orkanen som blåste in i mitt liv
du är livets väg
och framtidens stig
du är stormen som bara far fram
men när stormen bedarrat
då når vi till varann

Du är min skratt
du är min gråt
du är mina tårar
mitt förlåt
du är min käpp
du är min stav
du är mitt land
du är mitt hav
du är min tid
min ocean
du är min natt
du är min dag
du är mitt allt...




Fri vers av lisaan
Läst 429 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-28 22:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lisaan
lisaan