Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tidsbesparande ideologi...





...vi lever alltmer i ögonblick,
det måste gå att kombinera arbete,
träningspass, fri tid,
kulturutbyte och social träning

som i ett enda flytande paket...
som en sorts fransk ost
tillsammans med utprovning
av rätta sortens vin, o kärleken till...
...datorer




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 252 gånger
Publicerad 2007-05-29 19:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP