Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tillägnad min dotter Sandra 9 år


Du är min allra vackraste och finaste skatt

Vila tryggt vid mitt bröst
smeker dig ömt
hör min lugnande röst
när jag sjunger för dig här inatt
du min allra vackraste
och finaste skatt

Jag ska skydda dig
med mitt bultande hjärta
jag ska aldrig låta någon orsaka dig smärta
jag ska hålla dig nära intill
jag ska smeka dig ömt på din kind
tills du känner en lugn och stillsam vind
som ska dig bära
till drömmarnas land
jag lovar att hålla din hand
ända tills du kommer fram

För du är min allra vackraste
och finaste skatt
du är mitt liv
min gråt och mitt skratt
du är mitt hjärta
mina lungor och min själ
du vet att jag älskar dig mitt hjärta
du vet att jag bara vill dig väl

Vila tryggt vid mitt bröst
smeker dig ömt
hör min lugnande röst
när jag sjunger för dig här inatt
du min allra vackraste
och finaste skatt...




Fri vers av lisaan
Läst 490 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-29 20:44



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Jag får en klump i halsen och blir gråtfärdig..längtar plötsligt så hemskt mycket efter mina döttrar...jo jo de är 23 och 30 nu..men ändååååååååå...de bort ganska långt ifrån mig och jag får inte se dem så ofta...det är så himla vackert skrivet det här!!!!
2007-05-30
  > Nästa text
< Föregående

lisaan
lisaan