Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På tal om lördag kväll

Anledningen till inte uthärdar på flyttfest både ljudnivå också vet vad som väntar. Hem till Honom enl. ök. Möter med kyss första gången. Klär av kläder plagg för plagg. Beröring perfekt inte för mkt men alltid nära. Till slut står naken vardagsrum bröllopsfoto där på väggen. Han säger stå kvar jag lyder. Står stolt stark vacker i deras vardagsrum tänker de ser glada ut på bilden. De kysser han har kostym första enda gången hon röd klänning likadana tåtatueringar ist vigselringar jag ser den när jag senare suger av honom. Han hämtat repet börjar omsorgsfullt binda jag ser mönstret ta form. Vackrare verklighet än på bild. Repet klär min kropp. Japaner vet uppenb. vad de gör. Han tar bilder jag poserar men inte uppenbart. Jag blir kåt bara av att se dig. Han befaller sitt fåtölj svårt sitta med repnät om kroppen går till slut hans hjälp. Han lämnar återkommer sterilförp jag hör trots hans försök att dölja. Hjärtat bankar jag vet ska få smärta han förvarnat vi t.o.m. bestämt stoppord jag dock beordrat inte lyssna på mig inte ge valmöjl. Jag vill det här. Han sätter händer i bojor för säkerhets skull. Han delar på repet som omsluter mitt underliv nålen överraskar jag stönar försöker minnas andas andas. Två täta stick svårt placera förutom inre blygdläpp. Två stick till hjärtat rusar tänker nej inte mer. Säger nej inte mer får svar ingen fara det är klart, jag skulle bara sy ihop dig. Rör vid klitoris blodfylld överkänslig stönar. Sätter clamps över bröst placerar vibrator sätter sig vid mitt huvud tittar mina ögon smeker hår panna läppar. Kysser lyssnar andning bara iakttar. Jag kommer skakar skälver håller fast vid hans blick det tänder mig. Han klipper upp stygnen konstaterar Nu har du blivit sydd utan bedövning också.




Övriga genrer av Devildoll
Läst 310 gånger
Publicerad 2007-05-29 21:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Devildoll
Devildoll