Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DB3 283 Min värld liknar din





Min ytliga värld
och min inre
med tankar och drömmar

skiljer sig milsvitt
ifrån andras

ändå finns där
likheter och erfarenheter
som liknar din värld

så ibland förstår du mig
\'precis\'




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 271 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-05-30 23:05



Bookmark and Share


  Gunwale VIP
Du kan då konsten att säga s k självklarheter på ett sätt som träffar som en pil i själen. Hur mänga gånger har man inte tvivlat på det där \"precis\"-et...och ändå är det inte det vi ska göra...liksom...
2007-05-31

  Bjarne Nordbö
Kan inte annat än önska att jag skrivet den själv.
2007-05-31

    Maria Malm
Man är olika och lika..
2007-05-30
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP