Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utseende säger hur insidan är ?

Vissa säger att du bara lyssnar på dålig musik.
Dom säger att du alltid sitter i ett mörkt rum o bara tycker synd om dig själv
Bara för att du klär dig olikt alla andra

Att du inte har ett hjärta fullt av glädje och kärlek
Att du är dyster hela tiden och aldrig ler
Attt du struntar i skolan och i din familj.

Men problemet är att du mår inte bra för att dom säger det hela tiden
Dom tror att du inte bryr dig om vad dom säger.

Men det är en person som vet att du inte mår bra
Den personen älskar dig precis som du är

Du älskar att vara med den personen och då uppnar du dig,
så att alla som
ser dig får se ett varmt leénde
och ett glädjesfullt hjärta som är fyllt av kärlek

Den personen är jag
och jag struntar i vad alla säger om dig
För jag följer mitt hjärta

Och mitt hjärta valde Dig
Och jag hoppas att det alltid ska vara du & jag




Övriga genrer av mayangelsleadyouin
Läst 508 gånger
Publicerad 2007-06-02 16:19



Bookmark and Share


  Nicklasb
Dom flesta behöver bara en som lyssnar, vilken tur att du gör det.

bra skrivet!
2007-08-03

  Hinata
Jätte gullig! Gillar den! *Bokmärker* :)
2007-06-03
  > Nästa text
< Föregående

mayangelsleadyouin