Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kvävd av luft

En grå asfalt och en liten brun hund

Ett par ögon
flyger längs med kopplet
fast
frusen
i dig

Går på grå asfalt
har aldrig sett dig förut
men jag är fast

Hjärtat slår
hårt

Jag fortsätter att gå
Steg med höger fot, vänster
höger, vänster

-Hej

Va?
Sa han hej?

Huvudet lyfts och blicken störtar samman med hans

men jag blev stum



Jag ler













Fri vers av lou_lou
Läst 348 gånger
Publicerad 2007-06-28 15:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lou_lou
lou_lou