Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till Mikaela


Kär eller bara olycklig?

Jag vet inte vad jag ska skriva för att förklara hur jag känner mig.
Kanske är jag kär, eller kanske bara ovanligt lycklig.
Olycklig.

Varför ler jag inte?
Varför visar jag inte att jag tycker om dig?

Om jag vågade
skulle jag gå fram till dig
kyssa dina mjuka läppar
Krama om dig o viska:

- jag älskar dig.




Övriga genrer av Ecila
Läst 480 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-02 22:27



Bookmark and Share


    Suicide
Det är som om du beskriver mitt liv....
Men det är bra skrivet, smärta, men lycka.
Tillsamans...
2007-06-10
  > Nästa text
< Föregående

Ecila
Ecila