Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stund sekunder


Ibland kommer det stunder till en
dom kan vara korta stund sekunder
men ändå räknas dom, dom räknas för att de hör ihop med allt annat.

Stunder, sekunder då allting bara faller på plats,
för att sedan en stund sekund senare falla isär

Ibland önskar jag att dessa stund sekunder kunde vara i all evighet
men hur skulle då världen se ut?
Om man inte har någonting att falla isär på så skulle man ju aldrig njuta av de stund sekunder
då allting faktiskt faller på plats...




Fri vers av Ecila
Läst 473 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-05-27 09:38



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag har njutit dem till fullo, och plågas nu av det som gör att allt rasar samman.
2008-05-27
  > Nästa text
< Föregående

Ecila
Ecila