Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kalla henne aldrig skör

Kalla henne aldrig,
skör
för hennes svagheter och bristningar
under kläderna
får du aldrig se

Tunt porslin med rosor och guldkant
är skörhet i ett fall,
inte hon

Kalla henne hellre ohållbar
då du inte får hålla henne
då hon lever och tar smällarna
tills hon blir kantstött
eller går sönder
totalt




Fri vers av Tina-sol
Läst 444 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-06-02 23:05



Bookmark and Share


  Lilmarie Mellberg
Vilken vacker text! Det känns som du skrivit om mig. Lilmarie
2007-07-13

    Solvind
Stark text! Bra ordrytm och sårbart vackert rakt igenom.
2007-07-04

  Nanno
Jg gillar denna dikt..mycket starka ord och gillar speciellt dem metaforiska raderna \"Tunt porslin med rosor och guldkant
är skörhet i ett fall,
inte hon\"

Kram
2007-06-02
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol