Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Även om man inte tror det

Även den
gråaste
oansenligaste
lilla fågel
kan sprida
glädje med
sin sång

även små
ynkliga
blommor
kan dofta
helt förtrollande
underbart

även människor
som själva
känner sig
trista och grå
kan ge andra
människor
stor livsglädje
genom
att bara
finnas
till




Fri vers av Maria Malm
Läst 280 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2007-06-03 21:47



Bookmark and Share


  KonstigaKatter
Som det stämmer!!!
2007-06-06

    eva m h
Ja det lilla kan vara stort!
2007-06-06

  Bengt VIP
Du ger en mening till alla färger! :-)
2007-06-04

  Rosmarin
Ja den var fin och nåt som man behöver påminna sig om ibland
2007-06-04

  Jack_iX
Sanningar så väl serverat att för oss läsa ...

En fröjdefull läsning ... som värmer hjärtat !
2007-06-03

  devilsangel
så sant! Väldigt bra och vackert skrivet...
2007-06-03

  * Ammi *
Ja även om en del inte tror det så är det alldeles sant! Inte alltid det största vackraste som har den största betydelsen..
fina ord!
2007-06-03

  "Silver" VIP
Fint tretal om den grå fågeln, den ynkliga blomman och den vardagsgrå människan. Mycket poetiskt.
2007-06-03

  Lena K Nilsson VIP
Ja, visst är det så!
2007-06-03
  > Nästa text
< Föregående

Maria Malm