Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Näcken som haver alla kvinnor kär

Näcken som haver alla kvinnor kär
se till mig som går nu här
hur jag än försöker mig lära
spela på fiolń den kära
låter det \"aj\" så illa
dessa toner skulle Du alls ej gilla
Kom så hit och hjälp mig med stråken
och va int\' en sån där tråk\' en..







Fri vers av Maria Malm
Läst 373 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-06-06 18:14



Bookmark and Share


  stenhur VIP
Ett roligt rimmeri i min smak. Jag ber även att få rekommendera min video om näcken på www.youtube.com/stenhur

2008-06-10

    Bodil Sandberg
Åhhh vad jag tycker om den här!!!!!
2007-06-08

  Stig-Erik Eriksson
Känner att det finns en del att säga om Näcken, denna sorgliga figur men jag hittar inte orden tamme fan... Bra skrivet!
2007-06-07

  KonstigaKatter
hi hi... superbra
2007-06-07

  Ronny Berk
vibrationer i toner... näckaspelande som forsfallets brus...
2007-06-06

  devilsangel
*kul*
2007-06-06
  > Nästa text
< Föregående

Maria Malm