Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hur går de till

jag trodde aldrig livet var så svårt
jag trodde aldrig hjärtat var så hårt
i människor som älskade varan
jag trodde på att drömmen den var sann
nu står jag här och orkar inte mer
nu undrar jag om gud hör när jag ber
alla mina ord har tagit slut
det känns som allt mitt hopp har runit ut
och alla mina tåååårar




Fri vers av jonna-s
Läst 270 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-06-07 14:41



Bookmark and Share


    legolas
Du förmedlar vackert en känsla som jag är i just nu. Mycket bra !
2007-06-07

  Mangal VIP
Tungt, jobbigt, längtansfullt - ett starkt kärleksrop. Men hoppet lyser igenom trots allt. Bra skrivet!
2007-06-07
  > Nästa text
< Föregående

jonna-s
jonna-s