Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frysta tillgångar


Svalkar i hettan
\"with license to chill \"you

frysta tillgångar




Bunden vers (Haiku) av Maria Malm
Läst 320 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-06-08 21:36



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Det sitter perfekt att suga i sig såna här rader nu!!!!
2007-06-09

  Lasseman VIP
Ha ha ha ja denna var riktigt nice!
2007-06-09

  * Ammi *
Applåd!
2007-06-08

  prinscess VIP
bra bra
2007-06-08
  > Nästa text
< Föregående

Maria Malm