Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...


I famnen på en ängel

I famnen på en ängel
svävar jag

Du jagar bort all min rädsla
all min ängslan
när du kysser mig
varm
när jag får somna
tryggt på din arm

I famnen på en ängel
svävar jag

Du jagar bort all min oro
all min bävan
över min morgondag
du gör mig lycklig
så länge det är du och jag

I famnen på en ängel
svävar jag

Du jagar bort all min rädsla
all min ängslan
när du kysser mig
varm
när jag får somna
tryggt på din arm

I famnen på en ängel
svävar jag...inatt




Fri vers av lisaan
Läst 566 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-06-08 16:49



Bookmark and Share


  stig wikman
Du skriver ju vackert
om änglar själv.

KRAM Å APPLÅD
FRÅN SW I DALARNA.
2016-03-28

  Lena K Nilsson VIP
Fint med änglar!
2007-06-16

  Lars Granlöf
Esradpoesi som förmedlar lycka =)
2007-06-08

  Mandalay
Åh. Jag gillar det här starkt. Bäst var nog början,
\" i famnen på en ängel svävar jag\" Bravo!
2007-06-08
  > Nästa text
< Föregående

lisaan
lisaan