Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Uppvaknandet

 

 

Så ljuvt patetisk man är

när man drömmer

om plats på en tron

intill Tomas Tranströmer.


Och sedan, när man

efter drömmen är vaken

så är man som Kejsaren

fulständigt naken.




Bunden vers (Rim) av © anakreon VIP
Läst 491 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-06-10 20:43

Författaren © anakreon gick bort 2015. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Rune Thorsell
Ja Du - vi nakna kejsare utgör nog en betydande del av mänskligheten.
2007-06-11

  SusanneStrömstedt
Och själen är blottlagd....:)
2007-06-11
  > Nästa text
< Föregående

© anakreon
© anakreon VIP