Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dölj inte din smärta

Jag kan se hur du gråter, fast än dina ögon är torra.
Jag kan se hur du faller, fast än du står upp.
Jag kan se hur du vill springa din väg, fast än du står stilla.
Jag kan se hur hela din värld rasar samman, fast än du inte söker skydd.
Jag kan se hur ditt regn faller, fast än du inte är blöt.



Jag kan se hur ditt hjärta faller i tusen bitar, fast än du ger mig ett litet leende.
Jag ser din smärta, även fast du försöker dölja den.




Övriga genrer av Nonne08
Läst 480 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-06-10 20:54



Bookmark and Share


    Issand.
ja, jättebra skrivet bra titel och så är det ju bara onödigt att dölja då.
2007-07-28

  flodko
Den är jätte fin Anna<3.

måste ändå få säga att visa av de där passar bra in på mig nu.:p:p:p:p:p jag vill så gärna vara stark som förut.
puss älskar dig! tack för att du finns.
2007-06-15

  Merrlina
bra skrivet
*tårarna rinner ner för min kind*
2007-06-10

  Linda Odelmar
bra beskrivet!
2007-06-10
  > Nästa text
< Föregående

Nonne08
Nonne08

Mina favoriter
Ängel Farväl
Andnöd