Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ett år efter då

allt var så levande
väldigt spännande och nytt
jag älskade att veta
att det kanske skulle hända
och när jag jag visste som minst
så hände det som mest
och jag älskade
vi älskade
i smyg

om jag visste då
att jag skulle känna känslan
bli avundsjuk på mig själv
och att allt skulle komma tillbaka
när jag anar som minst
så känner jag som mest
att jag älskade
vi älskade
i smyg




Övriga genrer av malin.
Läst 471 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-06-11 23:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

malin.
malin.