Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Besök


Skuggan från korpens
siluett tynger lätt på
min ena skuldra
svärtan från heta plåttak
stiger som noter mot skyn

skatornas tjatter
dränks i regnets smatter mot
asfalt och betong
torr endast på skuldran där
korpens skugga var en gång




Bunden vers (Haiku) av Fale Bure VIP
Läst 312 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-06-12 07:20



Bookmark and Share


  _Mian_
Bilder, dofter, ljud från stad i vila passerar. Snyggt utav bara tusan!
2007-07-04

  Rachel Roth
vilken reentré...!!
tycker mycket om denna!
2007-06-12
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP