Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utan ord



Badar i månljus
njuter av simturen i
mitt universum




Bunden vers (Haiku) av Fale Bure VIP
Läst 281 gånger
Publicerad 2007-06-12 07:24



Bookmark and Share


  Gunwale VIP
Vilken oerhörd känsla som lockas fram här...ordmagi! Mycket mmm dessutom...
2007-06-14
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP