Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Våga



Mod är att våga
fråga styrka är att ta
ett nekande svar




Bunden vers (Haiku) av Fale Bure VIP
Läst 314 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-12 07:48



Bookmark and Share


    Maria Malm
Håller med Vind.
2007-06-12

  Vind
Helt rätt. Snyggt komprimerat.
2007-06-12
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP