Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dödlig lek......med ord



Anfrätt silhuett
svart katt på plåttak väntar
på skymningssvalka
skatattack ger matte på
marken dödlig hjärtattack

mörk silhuett mot
natthimlen skvallrar om att
på taket inte
längre sitter någon katt
som väntar på nattsvalka

på kyrkogården
en ny sten i silhuett
här vilar matte
och hennes katt efter en
olycksbådande het natt




Bunden vers (Haiku) av Fale Bure VIP
Läst 357 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-12 07:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP