Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ord, bara ord



Viskningar och rop
buntas ihop och blir till
meningslösa ord
sträcker fram en skrivarhand
till en drunknad på en strand

en okänd poet
från ett avlägset land ligger
på en öde strand
avtrycken av hans gärning
texter nedskrivna i sand

en sista hälsning
glödande poesi vars
tid snart är förbi
vågorna sköljer mot land
suddar bort minnen från strand

går du vid havet
kan du höra vindarna
tyst viska hans namn
orden han skrev finns där du
går strax under dina tår




Bunden vers (Haiku) av Fale Bure VIP
Läst 319 gånger
Publicerad 2007-06-14 19:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP